Çikolata proses, kalıplama, kaplama, temperleme, nuga ve fondant mutfakları ile bar hatları ve kahve işleme makinaları
Gofret, külah ve waffle hatları
Bisküvi, kek, kraker hatları
Jelly, krema, marşmalov, nuga ve çikolata için aeratörler ve komple üretim hatları
Çeşitli gıda uygulamaları için enzimler.
Çikolata kalıpları
Bant tipi draje makineleri, çikolata ekipmanları
Japon teknolojisi ile üretilen özel kekler, bisküviler için komple hatlar
Kalıplama yöntemi ile meyve ezmeleri ve müsli barlar üretmek için özel patentl makineler
Figürlü, 3 boyutlu çikolatalar için tam otomatik ve yarı otomatik sarma makineleri
Kaplama, kalıplama, dolgu ve sürülebilir krem çikolata gibi çikolata ve kokolin uygulamaları için CBE, CBS, CBR, kakao yağı muadilleri ve alternatif yağlar. Dondurma ve kaplaması için yağlar
Ayçiçeği lesitini, hindistan cevizi sütü tozu ve kırmızı palm yağı.
Lolipop paketleme makineleri, kesme&sarma (cut&wrap) makineleri, top şeklinde ürünler için makineler
Gıda ve ilaç uygulamaları için sığır jelatini ve Peptan - hidrolize kolajen
Vizikozitesi yüksek sıvı dolum makineleri
Çikolata sarma için düz ve gofrajlı alüminyum folyo